Mirë se vini në sitin Alfabeti i Botës - Associazione Culturale Alfabeto del Mondo

Vai ai contenuti

Menu principale:

Mirë se vini në sitin Alfabeti i Botës

Change Language > Shqip


Mirë se vini në sitin Alfabeti i Botës

Ky është siti i shoqatës vulnetare "Alfabeti i Botës" që zhvillon aktivitetin e saj për njohjen e gjuhëve në qëndrra të ndrryshme në Cagliari.  Zhvillojmë një shërbim shoqëror duke bërë të mundshme kulturimin të gjithve, pavarësisht nga të ardhurat ekonomike, veprojmë në zbatimin e parimit kushtetues të solidaritetit social dhe të drejtën për arsimim. Ne nuk kemi financime publike. Kurset tona janë të vetë-financuar nga pjesëmarrësit të cilët paguajnë një tarifë të vogël për shpenzimet operative. Të pa punesuarit derdhin kuotën e 45,00 € ndërsa personat në gjëndje të vështirë ekonomike kanë mundësinë të rregjistrohen falas në kurset tona. Kursi i Italishtes për të huaj, dhe i kinezes për të rinj, është falas. Organizojmë praktikë mësimore me bursa studimi për të rinjtë.
Ortakët tonë veprojnë vullnetarisht dhe falas, janë me kualifikim të lartë dhe disa nga ata janë të gjuhës amëtare sepse kanë lindur dhe jetuar në vendet të të cilëve mësojne gjuhën, të tjerë kanë studiuar ose punuar jasht shetit për shum vite, duke zhvilluar aktivitete mësimore.
Kurset zhvillohen në Cagliari në Qëndrrën Kulturore "Santa Eulalia" (Cagliari), vico del Collegio 2, në katin e dytë hyrja për krahë Muzeut.  
Shkarko oraret e segretarisë, dërgo një e-mail (info@alfabetodelmondo.it), fax ose merr takim duke telefonuar në numrin 3312854727

 
Torna ai contenuti | Torna al menu